maanantai 30. kesäkuuta 2014

Sadepäivän touhuiluja

Päivämme alkoi hyvällä brunssilla. Siitä olikin sitten hyvä lähteä harjoittelemaan. Käyn harjoittelemassa joko koulussa tai kirjastossa. Lahden pääkirjaston musiikkiosastolla on kaksi äänieristettyä pianohuonetta ja kirjastolle on myös kätevän lyhyt matka meidän asunnolta. Syy, miksi en harjoittele juurikaan kotona on se, että en omista pianoa ja mielelläni säästän naapureiden ja mieheni korvia. Mutta jos päivän aikataulu on kovin kiireinen, niin silloin harjoittelen kotona. 
Lahden pääkirjastolla on poistomyynnit menossa. Itse löysin sieltä tänään Otavan Soiva laulutunti-nuottikirjan. Kirjaan sisältyy myös säestys CD-levy. Ja kirjan hinta oli 2€. Nuottikirjat ovat uusina aika hintavia, ja sitä olenkin kauhistellut, kun laulunopettajalta pitäisi löytyä nuottikirjoja jonkun verran. Tämä löytö oli siis todellinen aarre. Tästä nuottikirjasta löytyy hyviä kappaleita, joita voin laulattaa pedioppilaillani ensi lukuvuonna. Miksipä sieltä ei löytyisi myös itselle hyviä keikkakappaleita.

Hetin kotiin päästyäni aloin leipomaan mokkapaloja.  

En ollut aikaisemmin leiponutkaan mokkapaloja ja hyviähän niistä tuli. Miehenikin touhuili keittiössä apunani leipomisessa. Yhdessä leipominen olikin kivaa. Totesinkin tänään, että meidän pitäisi leipoa useammin ja vielä yhdessä.

 

Saamme huomenna kahvitteluseuraa mieheni vanhemmista. Saas nähdä, miten mokkapalat maistuvat heille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogihaaste

Moikkelis, päätin tarttua Päijätmedian upean Elsalinnean heittämään haasteeseen ja vastata seuraaviin 30 kysymykseen. 1. Koko nimesi ...