torstai 11. kesäkuuta 2015

Hyvinvointia vaalimassa


Laulajalle ja muillekin muusikoille on erityisen tärkeätä huolehtia itsestään. Sekä fyysinen että henkinen hyvinvointi ovat tärkeitä asioita. Itse sen huomaa parhaiten kouluaikaan kun on hektistä ja stressiä, ettei olekaan muistanut huolehtia itsestä tarpeeksi. Nyt kolmantena lukuvuonnakin sairastuin flunssaan useampaan otteeseen stressin laukaisemana. Stressi ei luonnollisestikaan ole hyväksi ihmiselle. Itse olen tosiaan välillä aika kova stressaamaan. Jos nyt syksyllä alkavalla neljäntenä amk-vuotenani saisin pidettyä stressitasoni kurissa. Yksi hyvä keino siihen on liikunta.

Tämä viikko alkoi minulla lenkkeilyn merkeissä. En ollut tiennyt aikaisemmin, että Mustankallion haustausmaan ympäri menee luontopolku. Kelikin oli aivan mahtava. Alla olevat kuvat on otettu maanantain lenkiltä.

  
Eilen kävimme kitaristiystäväni kanssa juuri avatulla Fellmannian salilla. Molemmat olimme tyytyväisiä saliin. Mukavaa myös on kun salia saa käyttää kesän ajan Lamko sportsin kevätlukukauden kortilla. Sali on viihtyisä ja vielä hyvin lähellä kotiamme. Sinne täytyy päästä pian uudestaankin!

Mielessäni on jo jonkun aikaa ollut, että minun täytyisi päästä hierontaan. Viime hierontakäynnistäni olikin aivan liian pitkä aika. Siispä kävin tänään hierojalla. Mieheni ystävällä on oma yritys Vapaudenkadulla, Lahden torin vieressä. Tämä päivä onkin mennyt levätessä. Minulla oli tosiaan hartia-, ja niskaseudun jumia, joka pahimmillaan aiheutti välillä päänsärkyäkin. Suosittelen kaikille lämpimästi Veraa!





Saas nähdä mitä kivaa keksitään viikonloppuna... 

Lahdessa on nyt sunnuntaihin asti kansainväliset suurmarkkinat ja siellä olisi ainakin mielenkiintoista käydä.

Hyvää ja rentouttavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...