torstai 18. kesäkuuta 2015

Mökille lähtö


Suuntaamme huomenna mökille juhannuksen viettoon. Äitini omistama mökki sijaitsee Kylmäkoskella, Akaalla. Yksi Kylmäkosken naapurikunnista on Toijala.

Tuo mökki on ollut jo vähän aikaa meidän suvun mökkinä. Äitini vanhemmat ostivat sen kun äitini oli nuori. Itse olen viettänyt siellä paljon aikaa varsinkin lapsena. Kesäaikaan olimme siellä lähes joka viikonloppu ja loma-aikaan pidempiä aikoja. Ehkäpä sitten jonain päivänä omat lapsetkin saavat viettää siellä aikaa. Mökki sijaitsee vielä järven rannalla, mikä tekee siitä entistäkin hienomman.

Tarkoitus olisi viikonlopun aikana syödä hyvin, ulkoilla mahdollisimman paljon (pakkaan lenkkivaatteetkin mukaan), saunoa, voisi myös heittää talviturkin, soudella, pelata jotain sekä sisällä että ulkona, tehdä mökkihommia (yleensä itse tykkään hoitaa nurmikon leikkaamisen), käydä lähellä sijaitsevassa Tokmannin tavaratalossa, jossa on muuten laaja valikoima ihan ruoasta huonekaluihin. Kauppa on vielä auki juhannuksenakin joka päivä klo 21 asti.

Pakkaan mukaan myös nuotteja ja ääniraudan. Tarkoitus olisi myös pitää yllä laulutreeniä ettei nyt ihan pääse ne hommat kokonaan unohtumaan. Ajattelin kuitenkin pitää jonkun vapaapäivän siellä.

Alla on kuvia kahden vuoden takaiselta mökkireissultamme.

  

Näihin kuviin ja tunnelmiin hyvää juhannusta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...