lauantai 28. maaliskuuta 2015

Weekend


Jälleen taas yhdestä kouluviikosta on selvitty. Tällä viikolla on ollut aikaa treenata omaakin ohjelmistoa. Vaikka kuinka pidänkin esiintymisestä niin on ihan kiva, että tänä viikonloppuna ei ole keikkaa niinkuin kahtena edellisenä. Menen huomenna katsomaan miten kollegani esittävät A. Vivaldin Stabat Materin Maunulan kirkossa. Siitäkin oppii, että on välillä itsekin yleisön puolella.

Kävimme tänään ystäviemme kanssa Manhattanissa syömässä. Se on yksi lempiruokapaikoistamme. Ja kun on vapaa viikonloppu keikoista niin oli kuitenkin pakko päästä laulamaan karaokea. Kun haluamme laulamaan karaokea, menemme Ten Dollars Salooniin. Paikkaa kutsutaan Lahdessa Tenkuksi tai Taalaksi.  Menimme myös kahdestaan biljardia pelaamaan ja minä voitin toisen pelin. Tuli ihan muistoja mieleen kun kävimme yksillä ensimmäisillä treffeillämme laulamassa karaokea ja biljardia pelaamassa.


Hyvää viikonloppua lukijoilleni! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...