sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Viikko minun matkassani


Maanantaina hyvän aamupalan jälkeen lähdin polkemaan koululle ja aloitin päiväni harjoittelulla. Minulla oli säestystunti koulumme säestäjän kanssa. Laulutuntieni lisäksi äänitän kaikki nämäkin tunnit. Tällä hetkellä pääpaino on B-kurssikappaleideni työstämisessä. Lokakuussa on myös tulossa yksi äänityshomma. Suuntasin säestyksestä kotiin syömään ja siitä salille. Laulajana harjoitteluni ei keskity pelkästään sinne treenikoppiin vaan harjoittelua minulla on myös muunlaista kuten kuuntelua ja kappaleiden tekstien kääntämistä. Tänä iltana kuuntelin lauantaisen laulutuntini ja sitäkautta tein alustavan suunnitelman siitä, mitä harjoittelen ja miten seuraavana päivänä.

Tiistaina harjoittelin koululla ja istuin myös observoimassa pari tuntia. Observointeja minulta puuttuu enää 500 min. ja ajattelin hoitaa ne pois alta syksyn aikana. Kerkesin käymään kotona syömässä ennen illan pilatesta. Illasta käytin aikaa edellisen päivän säestysharjoituksen kuunteluun.

Keskiviikon tunnit oli peruttu joten harjoittelin tänä päivänä kirjastossa pianohuoneessa. En ollut useampaan päivään työstänyt oppariani ja tänä päivänä laitoin siihen tarkoituksella aikaa. Illalla huolehdin jälleen hyvinvoinnistani ja menin jumppaan. 

Syksyistä maisemaa parvekkeeltamme

Harjoittelin kirjastossa myös torstaina. Päivän aikana työstin oppariani jälleen. Ennen illan kehonhuoltoa kävimme avomieheni kanssa Kukkilassa hänen vanhempiensa luona. 

Perjantaina harjoittelin jälleen kirjastossa pari tuntia ennen lähtöäni Helsinkiin laulutunnille. Viikonlopun paras aloitus on kyllä laulutunti. Laulutunnilla voi vielä oikeasti olla hauskaa vaikka töitä siellä tehdäänkin. Saavuin kotiin illalla seitsemän aikoihin. Illan aikana kävin vielä hakemassa alakerran varastostamme talvivaatteita, asusteita ja villasukkia, jotka olin kesäksi vienyt varastoon. Ilta vietettiin rentoutuen yhdessä avomieheni kanssa ja katsoimme ohjelmaa Vain elämää.

Lauantaina ennen kuin lähdimme Helsinkiin, kuuntelin edellisen päivän laulutuntini ja se oli nyt tämän päivän treeniosioni. Seuraavan päivän treenin suhteen oli taas selvät sävelet. Lähdimme Helsinkiin onnibussilla, sillä meillä oli liput illan stand up -esitykseen. Ennen esitystä kävimme syömässä. Siitä kävelimme sitten Aleksanterin teatteriin katsomaan Ismo Leikolaa. Saavuimme kotiin vähän kymmenen jälkeen ja kieltämättä uni maistui tällaisen päivän jälkeen. 

Menossa Helsinkiin

Pienet reissut piristävät arkea kummasti. Aina ei tarvitse lähteä kauas. Vaikka on tässä jo kieltämättä haaveiltu seuraavasta ulkomaanmatkasta. Kolmivuotispäivämmekin on parin kuukauden päästä ja tarkoitus olisi silloin olla jossain reissussa. Silloin on laulun B-kurssinikin takanapäin ja voi ansaitusti lähteä lomalle.

Täysikuu 

Sunnuntaina lähdin energisenä koululle harjoittelemaan. Tällä kertaa lähdin liikkeelle autolla ajan säästämisen takia. Liikun pääasiassa fillarilla ja kävellen, mutta tänä päivänä piti keretä niin moneen paikkaan. Aika usein minulla saattaa olla sunnuntaisin paljon tekemistä. Kun olin suoriutunut päivän laulutreenistä, menin salille tekemään treenin. Tästä menin vielä kaupan kautta kotiin suihkuun ja syömään. Illalla meillä oli vielä saunavuoro ja sen jälkeen rentouduimmme leffaa katsoen. 

Viikot tuntuvat menevän tällä hetkellä aika nopeasti. Eivätkä viikonpäivät minulla erotu toisistaan juurikaan, kun päiviin kuuluu laulutreeniä ja monena päivänä menen myös johonkin ryhmäliikuntatunnille, salille tai lenkille. Minulla se pitää stressin loitolla, liikunnasta tulee luonnollisesti myös hyvä olo ja haluankin huolehtia itsestäni ja kunnostani. Laulajanahan sitä huolehtii samalla myös instrumentistaan. Ensi viikolla kehonhuoltoa tulee tehtyä vielä enemmän kun pääsen hierojalle.

Minulla on jälleen kerran ollut mukava viikko ja odotan innolla, mitä ensi viikko tuokaan tullessaan. Tiistaina pääsen esiintymään koulullamme pidettävässä konsertissa, ihanaa! :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Duo Milja & Lotta

  Minulle on jäänyt muutama hyvä ystävä opiskeluajoilta, joihin pidän yhteyttä säännöllisesti. Yksi heistä on ystäväni Lotta, jonka kanssa m...